Over Ons

De Band

Coastbeat_Liverpool-8-min

Bart Weggemans

Gitarist

Bart is de gitarist van CoastBeat. "Born in the fifties"(nog net) en daardoor de rock 'n roll in de bloedsomloop. Belangrijke inspiratiebronnen op het instrument zijn Merle Travis, George Harrison, Lindsey Buckingham, Mike Campbell, Jimmy Vaughan en Brian Setzer (sorry Ernie). Het grote voorbeeld van hoe een gitarist moet klinken is de plaat "Girls go Wild" van The Fabulous Thunderbirds (elke toon op de goede plek).

Coastbeat_Liverpool-7-min

Ernie Hoffmeister

Zanger/Gitarist

Ernie is de zanger/gitarist van Coastbeat en heeft samen met Marion de basis gelegd voor de band.

Ernie maakt muziek sinds zijn vroege tienerjaren en is in bands begonnen als drummer. In die tijd heeft hij velen jaren slagwerk- en zangles genoten. Ook speelde hij toen al gitaar. Zijn muzikaliteit reikt verder dan het kunnen bespelen van vele instrumenten. Zo neemt hij met gemak de leadzang voor zijn rekening en past zijn stem ook heel mooi in driestemmige harmonieuze nummers.

Coastbeat_Liverpool-9-min

Marion Visser

Zangeres/Basitarist/Violist

Marion is de zangeres/basgitarist van CoastBeat. Zij is opgegroeid in de seventies en werd geraakt door de mooie muziek uit die tijd, van o.a. The Beatles, Fleetwood Mac en The Eagles. Ze is klassiek geschoold op de viool, en heeft daarna zelf (bas)gitaar leren spelen. En erbij zingen bleek een mooie match waar ze veel energie van krijgt.

Wilt u meer informatie?

Contact

Ernie Hoffmeister: 06-83982674

Contact@coastbeat.nl

of neem direct contact op via het contactformulier

Connect

©2023 CoastBeat.nl